atmosFIR CEM

De atmosFIR CEM is een compleet emissie monitoring systeem die de atmosFIR 19 "FTIR analyzer bevat. atmosFIR CEM is ideaal voor een volledige meting van meerdere gassen uit toepassingen zoals verbranding en power. Beschikbare kalibratiegassen zijn NO, NO2, N2O, SO2, NH3, HCl, CH4, O2, CO2 en H2O maar met de krachtige FTIR analyzer kunnen ook andere gassen gemakkelijk worden toegevoegd in de software.

In het hart van het systeem zit de hoge-resolutie, robuust en bewezen FTIR spectrometer met een hoog signaal doorvoer, weinig geluid en een lange levensduur van de componenten. atmosFIR is ontwikkeld om de meest recente verbeteringen en voordelen in de technologie op te nemen, de atmosFIR FTIR analyzer bevat een ingebouwd sampling-systeem en is ontworpen voor uitstoot monitoring op ppm niveau. De analyzer kan worden gebruikt als een mobiele of bench-opzetstuk maar ook als een deel van het CEM systeem.

Voor Emissie toepassingen bevat de atmosFIR CEM volledig beheer van het verwarmde samplingsysteem vanuit het systeem. Verwarmde leidingen, probes - alsook uitgebreide kalibratiegassen, waaronder 6 overspanning kleppen kunnen worden gebruikt om de analyzer direct te kalibreren of te sonderen.

Protea's PAS-Pro besturingssoftware verzamelt en analyseert niet alleen de infrarood-spectra met de nieuwste analytische algoritmen maar beheert ook de volledige automatisering van het systeem. Modbus Serial, Modbus TCP / IP en OPC-server gegevensuitwisseling is standaard bijgeleverd en de resultaten van het toezicht worden gerapporteerd zowel raw en gecorrigeerd in real-time.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.be,  (31)-0548-59 59 69