Tiger Optics

Tiger opgericht in 2001, biedt een breed en bewezen scala aan gas analyzers, evenals atmosfeer en milieu-monitoren. Door middel van Cavity Ring-Down Spectroscopy (CRDS) zorgt Tiger instruments er voor dat er uitstekende detectie mogelijkheden, snelle reactie en dynamisch bereik mogelijk zijn. 
We zijn ook het eerste ISO 9001: 2000 geaccrediteerde CRDS bedrijf. We staan bekend om onze kwaliteit, consistentie, uitmuntende fabricage en uitstekende wereldwijde ondersteuning.

Highlights van ons aanbod en mogelijkheden:

Multi-species, veelzijdige technologie:
Tiger's single- en multi-species trace analyzers en air-monitoren pakken een groot aantal moleculen aan. Waaronder vocht, ammoniak, methaan, zuurstof, waterstof bromide, waterstoffluoride, waterstofchloride, formaldehyde, en nog veel meer

Robuuste, veelzijdige instrumentatie:
Onze instrumenten werken in een breed scala van matrijzen, waaronder giftige, bijtende, en hydride gassen.

Absolute nauwkeurigheid:
Onze technologie is zeer nauwkeurig, met sales aan 20 nationale metrologie-instituten die onze systemen gebruiken voor transfer standaarden en voor milieukundig onderzoek.

Aangepaste productontwikkeling:
Van het Amerikaanse nationale lab (NIST), die Tiger gebruikt om zijn formaldehyde norm te waarderen en SASOL (een Zuid-Afrikaans chemie bedrijf dat werkt met inventieve "GTL" (Gas to Liquid) synthese tot aan bedrijven en laboratoria van over de hele wereld komen naar Tiger voor hun speciale analytische benodigdheden.

Top productie:
Onder één dak in Warrington, PA, ontwikkelt, ontwerpt en produceert Tiger haar volledige lijn van analytische apparatuur. Onze ISO 9001-gecertificeerd werking garandeert een consistente en betrouwbare prestaties voor onze klanten wereldwijd.

Global Service Support:
Tiger biedt zowel in de fabriek als field service via onze geautoriseerde service centers in Pennsylvania, Frankrijk, Taiwan, China en Korea. Daarnaast zijn onze distributeurs goed technisch opgeleid en volledig geschikt voor het leveren van installatie en field support.

Training, presenteren en publiceren:
We ondersteunen actief ons klantenbestand met trainingsprogramma's en gemakkelijk te gebruiken materialen in vele talen. Het Tiger-team is een vaste waarde op technische presentaties en conferenties over de hele wereld. Daarnaast plaatsen we vaak artikelen en nieuws op tijdschriften, nieuwsbrieven en on-line publicaties ten dienste van uw markten.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.be,  (31)-0548-59 59 69