CEM Producten Procal

Discontinued

Procal 2000
Afbeelding op volledig scherm bekijken


Het Procal 2000 infrarood analysetoestel maakt gebruik van het bewezen, single beam, dubbele–golflengte IR licht principe. Per meetcomponent worden bij twee specifieke golflengtes Mid IR pulsen door de meetcel gestuurd. De ‘meetpuls’ wordt gedeeltelijk geabsorbeerd door de te meten gassen, terwijl de ‘referentie puls’ ongewijzigd blijft. Er zijn tot 8 golflengtes beschikbaar, soms gebruikmakend van dezelfde referentie golflengte, waardoor het mogelijk is tot maximum 6 gascomponenten simultaan te monitoren.


Procal 5000
Afbeelding op volledig scherm bekijken


De Procal 5000 maakt gebruik van het reflecterende straal principe om direct bij binnenkomst in de sample cel het sample gas te meten. In tegenstelling tot andere systemen, verwijdert Parker Kittiwake's gepatenteerde, gesinterde metaal technologie de behoefte aan gas filtreren of sample conditionering.


Procal 1000 Series
Afbeelding op volledig scherm bekijken


De Procal 1000 Series  analyzer control unit (ACU) van Parker Kittiwake vormen de spil van een geavanceerde continue emissie monitoringsysteem. Naast het verzamelen van gegevens van onze geavanceerde Procal emissieanalyzers is hij geconfigureerd om gegevens uit complementaire apparaten op te nemen. Dit stelt het systeem in staat om gasconcentraties weer te geven op een genormaliseerde basis en indien nodig in massa-eenheden.

Procal 9000 Series
Afbeelding op volledig scherm bekijken


De Procal 9000 Series range van draagbare gas/waterdamp blenders van Parker Kittiwake zijn ontworpen om veldproeven en her-kalibratie van de geïnstalleerde systemen voor continue emissiemonitoring (CEMS) / geautomatiseerde meetsystemen (AMS) uit te voeren. Voor gebruiksgemak in de industriële omgeving worden ze gemonteerd in een aangepaste rugzak om veilig gebruik op verhoogde platformen mogelijk te maken.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.be,  (31)-0548-59 59 69