Moisture Measurement in Industrial Gas Industry

De industriële gas branche levert gassen en cryogene vloeibare producten aan een verscheidenheid van markten, zoals olie en gaswinning, staalproductie, petroleum verwerking, energievoorziening, productie en conservering van voeding, fabricage van elektronica, farmaceutische productie, gezondheidszorg en nog veel meer. 

Elk van deze verschillende markten heeft individuele wensen voor de gassen die het verbruikt. Hieronder vallen specifieke behoeften zoals gas kwaliteit, volumegebruik, verpakking en leveringsfrequentie. Daarom zorgen gasleveranciers voor een groot aantal gas producten variërend van Bulk atmosferisch in direct toegankelijke pijpleidingen tot lage volume flessen met speciale mixen.

Een breed spectrum van productie activiteiten is nodig om aan het gehele portfolio van industriële gasproducten te voldoen. Diverse factoren hebben invloed op de kwaliteit van het eindproduct zoals levering via pijpleiding, on site generatie, handelaar/bulk levering of als verpakt gas.

Om efficiënte productie te handhaven is het essentieel voor de gasgenerator om belangrijke procesparameters zoals druk, temperatuur en onzuiverheden te monitoren. De HALO-500-H2O biedt tal van functies die ervoor zorgt dat er voor veel industriële gas applicaties geen andere keus is dan de HALO.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.be,  (31)-0548-59 59 69