AGP druk regelaars

Toepassing
Gas analyse apparatuur heeft regelmatige kalibratie nodig.

De meest voorkomende methode is het gebruik maken van zero en span gas uit gecertificeerde gascilinders. Deze gasflessen bevatten hoge zuiverheid van zero gas (bijvoorbeeld stikstof of synthetische lucht) of goed gedefinieerde gasmengsels voor spankalibratie. Om een goede drukverlaging te verzekeren (de meeste gasflessen hebben een druk van 150 of 200 bar), verontreiniging te voorkomen en op een veilige manier te manipuleren, biedt Ankersmid gas panel en point of use drukregelaars.

Beschrijving
De Kalibratie gassen worden waar mogelijk buiten de analyser kast geïnstalleerd. Ankersmid biedt primaire druk verlagende panelen, waardoor er eenvoudige installatie en beheer mogelijk zijn. De Gas panel 'APAN1' is voorzien van een roestvrij stalen montageplaat, de eerste fase drukregelaar met in-en outlet manometers, gasuitlaat membraanventiel, overdrukventiel en een 1 meter flexibele druk met de juiste cilinderafsluiter. (DIN 477)
.
Binnen het analyzer kabinet is er een fijn instelbare point-of-use regulator. Die verzekert precieze gas dosering. De regulator maakt directe controle van het kalibratiegas mogelijk zonder dat er aan de buitenkant van de cilinder gecontroleerd moet worden. De Ankersmid drukregelaar (april) maakt gebruik van een balg membraan die het mogelijk maakt om gevoelige outlet drukregeling te doen(0-1 bar).

Met deze combinatie van “1st stage” (buitenkant) en de “2nd stage” (binnen) regelaars bent u verzekerd van een zeer stabiele gasdruk.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.be,  (31)-0548-59 59 69